Digitale tachograaf behoudt voor u het overzicht!

Als planner in de transportwereld is het belangrijk om precies te weten waar de chauffeurs zijn, hoe u ze kan bereiken en om ze de juiste weg in te sturen. Een systeem wat hierbij kan helpen is het systeem van  Global Road Systems. De transportplanner wordt op de hoogte gehouden via de tachograaf die digitaal is. 

Kies voor een tachograaf die digitaal is

Communiceren met de chauffeurs kan het beste met deze digitale tachograaf. Als planner in de transport is het ideaal om dit te gebruiken voor het uitstippelen van routes en om een idee te krijgen van waar de chauffeurs zich bevinden.  Daarnaast is het belangrijk dat de chauffeurs zich aan de juiste rij- en rusttijden houden.

Hoe ga je hiermee aan de slag?

Het besturingssysteem wat je nodig hebt van Global Road Systems is het besturingssysteem IDHA. Ook de gereden snelheden kan je hiermee in de gaten houden. Het werkt eenvoudig en is voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Het vereenvoudigd uw werk voor u en de chauffeur, en dat is prettig.

Meer weten over de mogelijkheden? Surf naar de website van Global Road Systems en lees hier alles over de digitale tachograaf. En wie weet rijden jouw chauffeurs hier straks ook mee rond.

Reacties zijn gesloten.