Digitaal tijdperk betekent de digitale handtekening

Het digitale tijdperk van nu schijnt door in alles. We merken het bij ons zelf, want zeg eerlijk, waar gaat u als eerste heen voor informatie? Hoe zoekt u contact met uw vrienden? En wat als u snel een nieuwe winterjas wilt hebben? Het is niet alleen ons persoonlijke leven wat is aangepast door het digitale tijdperk. De politiek, het bedrijfsleven en de media is ook allemaal aangepast door de technologie op het gebied van tablets, mobiele telefoons, laptops en noem maar op. Steeds meer dingen gaan via iets digitaals of worden digitaal. Zelfs onze handtekening wordt digitaal

De elektronische ondertekening

U handtekening staat voor twee dingen. Ten eerste voor uw identiteit. Met het zetten van de handtekening laat u weten dat u het bent en dat u hier bent geweest. Het tweede punt is het accepteren of aanvaarden van iets, denk aan een contract. Een handtekening is vaak nodig onder (belangrijke) documenten die tegenwoordig vaak digitaal zijn. Uw handtekening moet daarom ook digitaal. Dit kan door middel van verschillende apparaten die Evidos heeft ontwikkeld voor op het kantoor of onderweg. Zo is uw rechtsgeldige handtekening direct digitaal en onder het digitale document te zetten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de elektronische ondertekening en hoe dit in zijn werk gaat? Ga dan naar de website voor meer informatie of voor het zoeken van contactmet het team van Evidos.

Reacties zijn gesloten.