De Tango Den Haag leren van Carlos en Mirella?

Organiseert u binnenkort een evenement of feest? Dan is er natuurlijk ook een stukje entertainment nodig. Bijvoorbeeld een onvergetelijk dansshow. U kunt deze boeken bij Carlos en Mirella. Zij kunnen vele verschillende soorten shows voor u bieden. Dit kan een openingsact zijn of een show tijdens een diner. De dansers Carlos en Mirella zijn gepassioneerd, professioneel en hebben veel talent. U krijgt een passievolle Argentijnse Tango Den Haag te zien als u deze dansers inhuurt!

Meer over Carlos en Mirella

Carlos en Mirella zijn ook voor andere dingen te boeken dan het geven van een show. U kunt ze ook huren voor een bruiloft, personeelsfeest of bij een event voor uw bedrijf. Ook hier krijgt u een prachtig optreden te zien. Het is ook mogelijk om een workshop bij Carlos en Mirella te volgen. U kunt lessen in Rotterdam, Den Haag, Leiden en Breda ontvangen. U weet zeker dat u de Tango goed zult leren, aangezien ze veel kennis en ervaring hebben. Ze zijn niet voor niets tweede geworden in het bekende televisie programma Everybody Dance now!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een show of workshop van Carlos en Mirella? Ga dan naar de website om alle informatie en mogelijkheden te lezen. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van de contactgegevens op de website.

Reacties zijn gesloten.