De juiste inentingen voor op reis

Wanneer u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent tegen eventuele infecties en ziekten. Daarom zijn de juiste vaccinaties van belang. Thuisvaccinatie is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De artsen van thuisvaccinatie komen bij u langs voor de inentingen wanneer het u uitkomt.

De vaccinaties

Op de site van Thuisvaccinatie kunt u zien welke inentingen u nodig heeft voor het land waar u naar toe gaat. Bij veel bestemmingen worden vaak dezelfde vaccinaties geadviseerd. Vaccinaties die veel voorkomen zijn: Gele koorts vaccinatie, hepatitis B vaccinatie, buiktyfus vaccinatie en de BMR vaccinatie. De hepatitis B vaccinatie wordt bijvoorbeeld aanbevolen in veel landen. Hepatitis B komt vooral voor in Canada, Zuid-Amerika, een groot deel van Afrika en delen van Aziƫ. De hepatitis B vaccinatie kent weinig bijwerkingen. Dit komt omdat het vaccin dode virussen bevat.

Een afspraak maken

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies of een afspraak maken voor de inentingen? Ga dan naar de site en plan een afspraak. Wilt u meer informatie over Thuisvaccinatie of over de vaccinatie tegen hepatitis B? Neem dan een kijkje op de site en stel uw vraag of neem contact op met Thuisvaccinatie en zij helpen u graag verder.

 

Reacties zijn gesloten.