De diensten van Packstore

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de complete Fulfilment, Co-packing en Logistiek voor u kan regelen, dan is Packstore de ervaren specialist op dit gebied en zijn ze u graag van dienst. Met een scherp oog voor uw budget en planning zorgt het team van Packstore ervoor dat uw opdrachten snel, solide en secuur worden uitgevoerd.

De diensten

Hieronder volgen enkele diensten die Packstore BV aanbiedt:
– Handmatig inpakken en ompakken van goederen. Dit inpakken is altijd strikt maatwerk en uw specifieke wensen staan centraal.
– Machinaal verpakken. Dit doen zij op basis van de modernste machines en technieken.
– Mailingservice. Packstore neemt dit precaire logistieke proces van A tot Z van u over, ongeacht hoe gedetailleerd en complex uw mailing ook is.
– Opslag, orderpicking en distributie. Zelf uw goederen op voorraad houden kost u veel geld en tijd. Een veel beter alternatief is Packstore, centraal gelegen in Nederland.

Logistiek advies

Packstore beschikt over een groot netwerk, waardoor zij u altijd in contact kunnen brengen met de voor u juiste leverancier. Bij Packstore geven ze u graag logistiek advies. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden of heeft u vragen? Neem contact op met Packstore, bijvoorbeeld met de sociale werkplaats Bunnik, en ze helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.