De basis van een evenement

U wilt een evenement organiseren. Waar begint dit mee? Juist, stroom! U kunt geen gebruik maken van verlichting en muziek zonder dat u stroom heeft. Evenementen willen echter nog wel eens plaatsvinden op plekken waar helemaal geen stroomaansluiting is. Daar komt Vos Noodstroom u bij helpen.

Aggregaat huren

Al meer dan 25 jaar verzorgt Vos Noodstroom uw tijdelijke stroomvoorzieningen. Denk aan stroomvoorzieningen voor een festival, een concert of een ander evenement. Het drakenboten festival in Apeldoorn of Deventer op stelten gingen u voor. Maar ook als er grote stroomstoringen zijn schiet Vos Noodstroom te hulp. Vos Noodstroom is gespecialiseerd in aggreaat verhuur. De stroom die u wordt geboden is stil en van hoge kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de stroom zelf, maar ook voor de manier van werken. Dit gebeurt praktisch geruisloos. Het vermogen wat gehuurd kan worden loopt van 0,2 KVA tot wel 2000 KVA. Alles is veilig verborgen, zodat de gevarenrisico’s zo klein mogelijk gehouden worden. Als u aggregaat huurt bij Vos Noodstroom wordt alles geregeld door de gespecialiseerde werknemers. Als u de noodstroom voor een langere periode huurt kunnen de werknemers ook langs komen voor onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u aggregaat huren? Dan kunt u op de website een offerte aanvragen. Voor vragen is Vos Noodstroom via telefoon en e-mail te bereiken en wordt er zo snel mogelijk gereageerd.

Reacties zijn gesloten.