De afbraamschijven van Sabudo

Sabudo Import is ene bedrijf wat gespecialiseerd is in het verkopen van slijpproducten en schuur- en polijstgereedschappen, zoals de afbraamschijven. Het bedrijf bestaat al sinds 1950 en heeft daardoor al veel kennis en ervaring op zak. Daarom kunnen zij niet alleen heel goed deze producten verkopen, maar kunnen zij u ook adviseren over de gereedschappen en machines. Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Schuurschijven en meer

U vindt in het assortiment onder andere afbraamschijven en schuurschijven. Voor de schuurschijven geldt dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. U kunt deze gebruiken met de hand of met een machine. Er zijn veel verschillende korrels en diameters, waardoor er voor elk materiaal een passende schuurschijf te vinden is. Ook voor de afbraamschijven geldt dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Dit terwijl u een lage prijs betaalt. Ze zijn onder andere geschikt voor staal, aluminium, gietijzer en steen. Kijk op de website voor het hele assortiment en alle andere producten die Sabudo verkoopt.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de schuurschijven of afbraamschijven van Sabudo? Ga dan snel naar de website. Hier vindt u het hele assortiment van deze producten en meer. Voor vragen en/of opmerkingen bent u ook op de website aan het juiste adres. Op de website vindt u de contactgegevens.

 

Reacties zijn gesloten.