Coutinho, specialist in schuren van houten vloeren

Helaas kunnen we er niks aan doen dat onze houten vloer op een gegeven moment slijtage begint te vertonen. Er is wél iets aan te doen. U hoeft zeker geen nieuwe vloer te kopen, slechts uw oude vloer op te laten knappen. Dit gebeurt tegenwoordig zeer professioneel én stofvrij. Omdat stof ontzettend schadelijk is voor uw longen is er een wet gekomen die bepaald heeft dat er stofvrij geschuurd moet worden. De technologie heeft daarom gezorgd voor een apparaat wat het stof opzuigt onder het schuren. Coutinho gebruikt deze apparatuur voor het schuren van houten vloeren.

Meer over het bedrijf

Coutinho is het bedrijf waar u terecht kunt voor het laten schuren en opknappen van uw parketvloer of uw houtenvloer. Het bedrijf bestaat al 23 jaar en heeft in deze jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en apparaten. Dit gecombineerd met de professionele medewerkers heeft u gegarandeerd een opgeknapte vloer die als nieuw lijkt, zonder dat u last heeft van een huis vol stof en longen vol stof.

Interesse

Heeft u interesse in het laten opknappen van uw houten vloer? Klik dan hier. Op de website vindt u alle informatie en contact gegevens voor vragen of het maken van een afspraak.

Reacties zijn gesloten.