Conflict oplossen zonder juridische procedure

Een juridische procedure kost veel tijd en geld en is soms helemaal niet nodig om tot een passende oplossing te komen voor uw conflict. U kunt in plaats van een advocaat een mediator inhuren. Deze zal u en uw tegenpartij helpen een oplossing te vinden voor het conflict wat speelt. U kunt hierbij denken aan conflicten vooraf aan de echtscheiding, na de echtscheiding of over de alimentatie. Bij Mediator Drenthe kunt een mediator inhuren.

Waarom Mediator Drenthe?

Een mediator is niet alleen op financieel gebied een voordeel. Mediator Noord-Nederland heeft veel andere goede punten waardoor u voor een mediator zult kiezen. Ze zijn erg creatief in het zoeken van een geschikte oplossing. Hierbij luisteren ze naar de belangen en wensen van beide partijen. Ondanks de invloed van uw persoonlijke belangen, blijven de gesprek veilig en professioneel. Als u een mediator inhuurt vanwege uw scheiding, is dit veel prettiger voor u en uw kinderen. In een rechtszaal bent u al snel vijanden van elkaar, terwijl u met behulp van een mediator meer als collega-ouders overkomt.

Contact opnemen

Als u contact wilt opnemen met Mediatorpraktijk Noord-Nederland kan dit via de website. U vindt de contactgegevens voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak op de website. Het eerste gesprek duurt een half uur en is gratis. Op woensdag is er een gratis inloopuur.

Reacties zijn gesloten.