Camping de Leistert, het kindvriendelijke recreatiepark

De kinderen gaan crossen, zwemmen en spelen terwijl jij je nog eens heerlijk omdraait. Klinkt als een goede deal? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor jullie vakantie bij deze camping in Limburg die erg kindvriendelijk is. Recreatiepark De Leistert. In het heerlijke Limburg kun jij je prima vermaken. ’s Morgens ontbijten op die fijne veranda van je eigen lodge bijvoorbeeld, waar je de dag ’s avonds ook weer afsluit met een goed glas wijn. Intussen spelen de kinderen in de Grote Speeltuin of gaan ze van een van de glijbanen in het subtropisch zwembad. Pluck en Pien van het recreatieteam vermaken ze met hun liedjes en dansjes. Daarnaast zijn er speciale kampeervelden die kindvriendelijk zijn ingericht. Het is voor iedereen genieten dus, tijdens een vakantie op recreatiepark De Leistert. De ANWB beoordeelde camping De Leistert met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’ en dat begrijpen wij maar al te goed. Net als eerdere bezoekers die nu jaarlijks terugkeren.

 

Actievelingen opgelet!

Wanneer jullie als gezin graag actief bezig zijn in de buitenlucht, zitten jullie bij De Leistert wel goed! Op de eerste dag huren jullie bijvoorbeeld fietsen om de omgeving van het recreatiepark te ontdekken. De volgende dag gaan jullie helemaal los op de fietscrossbaan, terwijl de andere helft van het gezin misschien heerlijk gaat knutselen in Klushuis. Zo maak je zelf je herinnering aan deze te gekke vakantie. Maak teams en ga lekker beachvolleyballen, of speel een potje Jeu de Boules. Tussendoor spelen ze een potje Midgetgolf, tennis of basketbal. Dat heerlijke opgemaakte bed hebben ze ’s avonds wel nodig, dat kunnen wij garanderen. Sluit de dag samen in stijl af door een potje dart of poolen in het sportcafé. Zeg, wat gaan jullie morgen doen?

 

Kom kijken

Bekijk meteen even de mogelijkheden en eventuele last minutes. Vragen of aanvullende informatie? Bel of mail gerust met de klantenservice. Hier staan de medewerkers van De Leistert je graag te woord over de mogelijkheden op recreatiepark De Leistert. Zo weet jij zeker dat je een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin tegemoet gaat.

 

Reacties zijn gesloten.