Bungalowpark met subtropisch zwembad

Is er een zwembad? Het is vaak de eerste vraag die kinderen stellen over de camping voor komende vakantie. Wanneer jij je vakantie boekt bij De Leistert heb je vast een mooi antwoord. Het is namelijk een bungalowpark met subtropisch zwembad. Het zwembad beschikt over meerdere baden en gave glijbanen, bubbelbaden en een stroomversnelling. Voor de kleinsten is er het kleuter- en peuterbad. Bij het zwembadterras is er een barretje en natuurlijk beschikt het zwembad over kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes. Tevens is er een invalidenunit beschikbaar, zodat je met de hele familie terecht kunt. Het fijne? Met je pasje kom je gratis binnen.

Lekker weer? Buiten zwemmen!

Heb je het binnen wel gezien? Dan ga je toch lekker naar buiten. Want ook als het buiten subtropisch weer is, kan er natuurlijk gezwommen worden. Naast het subtropisch zwembad, beschikt de camping over meerdere buitenzwemgelegenheden. In het verwarmde buitengolfslagbad van de camping bijvoorbeeld. Lekker in de buitenlucht! Spring in de roei- en speelvijver. Hier leg je lekker je handdoekje uit in de ligweide. De Leistert is dus een bungalowpark met subtropisch zwembad én buitenbaden.

 

Neem een virtuele duik

Natuurlijk wil je het liefst direct van die glijbanen en in de stroomversnelling. Gelukkig kun je vast een kijkje nemen met de virtuele wandeling door het bungalowpark met subtropisch zwembad. Op die manier krijgen jullie vast een goede indruk van het zwembad waar jullie misschien straks wel echt zwemmen.

 

Verzeker je plaatsje op de camping

Zeker voor boekingen in het hoogseizoen is het aan te raden om tijdig te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Op de website staat een uitgebreide omschrijving van de verblijfsmogelijkheden en faciliteiten. Heb je toch nog vragen? Geen probleem. De receptiemedewerkers van De Leistert staan voor je klaar met aanvullende informatie en mogelijkheden. Zo verzeker je jezelf en je gezin van een gegarandeerd spetterende vakantie waar nog lang over zal worden nagepraat.

Reacties zijn gesloten.