Bubbelbal huren voor een feest

Heeft u binnenkort een leuk feest op de planning staan? Of het nou een personeelsfeest, verjaardag of kinderfeestje is, een leuke activiteit wordt altijd gewaardeerd. Heeft u al eens gehoord van het spel Bumperball? Wellicht zegt de naam “bubbelbal” u iets meer. Hierbij zit u in een doorzichtige bal en probeert u te voetballen met een team. Maar het spel wordt een stukje moeilijker (en leuker) gemaakt doordat je tegen elkaar aan kunt “bumpen” waardoor de ander omrolt. Bij Bumperball-Noord kunt u bubbelbal huren tegen een scherp tarief.

Geschikt voor verschillende soorten groepen

Als u bubbelbal wilt spelen kunt u dit met verschillende soorten groepen spelen. Of u nou met zijn vieren in totaal wilt spelen, of met zijn tienen, bij Bumperball-Noord kunt u maximaal tien bubbelballen huren, zodat iedereen mee kan doen! En iedereen staat in het veld! Omdat het al moeilijk genoeg is om de bal in de buurt van een doel te krijgen, is er geen keeper in het spel.

Bekijk de pakketten op de website van Bumperball-Noord

Wilt u ook graag bubbelbal huren voor uw feest? Neem dan zeker een kijkje op de website van Bumperball-Noord en bekijk de verschillende pakketten. Direct naar de website? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.