Beveiliging voor laptop

Tegenwoordig draag je overal je laptop of tablet mee naartoe en dan kan het wel eens voorkomen dat je deze even ergens laat liggen. Dit is op zich niet erg, maar je wilt niet het risico lopen dat je laptop of tablet wordt gestolen. Hetzelfde geldt voor wanneer je bijvoorbeeld op kamers zit. Je kamer zit op slot, maar dat wil niet zeggen dat er nooit inbrekers zullen langskomen. Zorg er dus voor dat jouw laptop of tablet goed beveiligd is. Met de zogeheten laptoplockers van Centenna is je laptop goed beveiligd en zal deze niet worden gestolen.

Laptoplockers

De laptoplockers zorgen ervoor dat je laptop stevig is beveiligd en niet mee kan worden genomen. Dit komt doordat je een apparaat aan je locker bevestigd en de ene manier om deze mee te nemen, is door de laptop te vernielen en dat is niet iets waar een inbreker of iemand anders baat bij heeft. Naast de laptoplockers heeft Centenna nog vele andere producten in haar assortiment. Denk bijvoorbeeld aan houders voor je tablet of monitoringsprogramma’s.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in de laptoplocker of het monitoringsprogramma van Centenna? Bekijk dan de website voor het volledige assortiment.

 

 

Reacties zijn gesloten.