Bedrijfsauto leasen doet u bij Veenhuizen Bedrijfswagens

Als zelfstandig ondernemer kan het leasen van een auto een stuk voordeliger zijn dan de aankoop van een auto. U betaalt een bedrag per maand voor de wagen en betaalt zo langzaam de aankoop van uw auto af. Zeker als u veel onderweg bent en vaak rijdt dan kan een lease-auto een goede investering zijn. Zou u zich graag eens  in de mogelijkheden verdiepen? Veenhuizen bedrijfswagens vertelt u graag alles over het leasen van een bedrijfsauto.

Veenhuizen beschikt over een ruim wagenpark!

Het leasen van een bedrijfsauto hoeft helemaal niet duur uit te pakken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een nieuw model of voor een mooie occasion. Ook als u nog een auto heeft staan kunt u deze bij Veenhuizen inruilen voor een goede prijs, dit wordt dan van het totale leasebedrag afgetrokken en scheelt weer in de kosten.

Geen idee wat u wil?

Als u voor het werk een auto nodig heeft kan het goed zijn om advies in te winnen. Gaat u bijvoorbeeld aan de slag met het verzenden van pakketten? Zorg dan voor een auto die hierbij past. Want hoe praktischer de wagen,  hoe praktischer uw werk straks wordt. Liever kopen? Ook dat is mogelijk bij Veenhuizen bedrijfsauto’s!

Reacties zijn gesloten.