Een advocaat in Weert nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat in Weert? Bijvoorbeeld om u bij te staan bij een juridisch geschil of een andere kwestie? Van der Putt Advocaten uit Venray is een specialistisch bureau met jarenlange ervaring. Zij helpen u dan ook graag verder. Dit kantoor is een full-service advocatenkantoor. De specialisaties liggen in diverse rechtsgebieden. Denk dan op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade, maar ook in bestuursrecht. Dit bedrijf is gespecialiseerd doch toegankelijk. Daarnaast is Van der Putt Advocaten uit Venray ook betaalbaar! Benieuwd naar meer informatie? Lees dan verder in dit blog of ga naar de website voor uitgebreidere informatie! 

Grote uiteenlopende expertise

Dit kantoor beschikt over een grote en uiteenlopende expertise. Dit hebben zij in de loop der jaren opgedaan. Zo hebben de advocaten in dit kantoor ieder haar eigen of meerdere specialisaties. Deze kunnen met elkaar gecombineerd worden: dat maakt dit kantoor dan ook full-service! Bent u benieuwd naar waar dit kantoor u allemaal bij kan helpen? Op de website is een handige lijst aangegeven!

De website

Wilt u meer informatie? Surf dan naar de website van Van der Putt Advocaten. Elke maandag en donderdag is er op bepaalde tijden een gratis inloopspreekuur. Uiteraard kunt u ook een afspraak inplannen op kantoor of bijvoorbeeld bij u thuis!

 

Reacties zijn gesloten.